2009-09-30

Inte så mycket nytt!

Det händer väl inte så mycket som jag skulle vilja att ska göra. Ringde CSN idag och de meddelade att pengarna ska finnas på kontot nu på fredag, vilket känns väldigt bra. Bara vi får pengarna så vi kan betala räkningen till sts och sen börja planera på riktigt. Sen så vill jag gärna ha informationen om hur vi kommer att bo, där hoppas man ju på ngt riktigt bra.. även om det säkerligen inte kommer att vara så. Men men, vi får vänta och se.

Nästa fredag, den 9 e oktober så ska jag och Cicci ha vårt avskedsparty, vilket ska bli mycket trevligt! 19.00 på gården, om det nu är så att jag har glömt att bjuda ngn viktig! :)

Bacci

2009-09-17

Planering & Planering

Nu är det mindre än 40 dagar kvar tills dagen är här! Den 25 oktober 2009, kl 06.20 lyfter planet från landvetter flygplats. När jag har gått på det planet så kommer det dröja hela 8 månader tills jag kan kalla Stora Höga och Sverige mitt hem igen. Jag har inte riktigt tänkt på hur det kommer kännas att lämna allt och alla jag älskar och känner till bäst, jag bara längtar efter att få komma härifrån... Men, vem skulle inte längta efter att få flytta till varmare breddgrader, upptäcka något nytt, stå på egna ben?! detta är nog något jag alltid drömt om, antingen så har det varit Australien, Usa eller också västindien.. nu blev det Italien, ett land och ett folk som jag älskar, ett underbart språk.. som jag längtar efter att få lära mig mer av. Jag har inte riktigt hunnit att bli det minsta nervös än, men jag antar att det kommer? Jag förmodar att det kommer finnas de tillfällen då jag kommer sakna allt här hemma, och också tvivla på om jag verkligen vill vara där! Men, jag har levt med mig själv i 19 år nu, även om jag ibland kan vara lite velig så vet jag vad jag vill, och vad jag klarar av. Jag kommer att klara av den här tiden galant, de kommer bli en tid som jag aldrig kommer att glömma och INGEN behöver oroa sig över mig.

Om det är någon som inte riktigt har fått kläm på vad exakt det är jag ska göra så kan jag nu berätta det. Under perioden 25/10 - 5/6 så ska jag åka ner till Florens i italien, tillsammans med min bästa vän Cecilia, och plugga Italienska. Jag har läst italienska på gymnasiet(underbart språk) och känner att det är ett språk och land som jag vill utforska på djupet. Jag och Cicc ska bo i en lägenhet, troligtvis med några andra studenter, någonstans i florens. Förutom att plugga språk hoppas vi på en underbar fritid :D

Snart är vi där!!!

Milla