2010-04-08

2 veckor kvar!

Idag är det endast 14 dagar tills jag tar och flyttar hem, tiden går så sjukt fort.. men jag känner mig redo! Även om det nu är 25 grader och strålande sol!

Har flyttat nu! Bor i en liten men mysig lägenhet, finns 2 dubbelrum och ett enkel rum. Jag och Cicc delar ett stort ljust dubbelrum med egen toalett. Vi har två stora garderober och två små tavlor på väggen! hehe. Sedan i förrgår har vi också internet, fick gå och köpa mobilt.. försökte, men det gick inte att leva utan!! I det andra dubbelrummet så bor det en svensk tjej(Charlotte) och en Australiensk tjej(Sophie).. mycket trevliga tjejer! I enkelrummet bor Carlos.. en kille från Colombia! Väldigt trevlig han med, men han ska flytta redan nu imorgon så det är lite synd!

Idag är det ju också tänkt att vi ska åka till Amalfikusten, och på vårt informationsblad står de att vi skulle mötas 6.30 på stationen.. så, vi gick upp kvart över 5 imorse, sjukt trötta och begav oss mot Santa Maria Novella! Påvägen träffade vi verkligen en minnesvärd man.. men han kommer jag återkomma till senare! Iallafall, när vi kommer fram till stationen så är det inte en människa i sikte där vi skulle träffas, och inte heller kom det någon inom en timme! Ni kan ju säkert förstå hur vi reagera, vi fattade ingenting och paniken kom .. vad har vi nu missat?! sedan fick vi iallafall tag på en av kontaktpersonen som säger "men.. det är 6.30 ikväll vi ska träffas, inte nu.." haha!! Det är så bra att dem använder den amerikanska tidsversionen tycker vi. Men men, nu kommer vi iväg iallafall! Vi skäms lite, men är grymt lättade! haha.

Tillbaka till den där mannen då! Den här mannen, som kan ha varit runt 50.. kom fram till oss när vi tar ut pengar, och frågar de om vi skulle kunna visa vart hans hotell ligger. Han minns nämligen ingenting av kvällen och har precis vaknat upp i en städskrubb på ett sjukhus!! Visst, det låter troligt! Han berättade att han hade hjärncancer också.. o efter ett litet tag drar han på med att hela hans familj har dött i olika sorters cancer! Han var väldigt rik, och ägda 22 företag, lovade att åka ner o möta upp oss på
Capri där han skulle bjuda på en drink!! haha, ja.. vilka människor det finns asså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar