2009-10-31

Everything

Det är Lördag i Florens, och enda dagen som vi har kunnat säga att vi fryser lite.. solen är halvt imoln så det är lite kyligt, så vi håller oss på hemma plan och har bland annat lagat en mycket god middag, legat under täcket och tagit oss varsin varm dusch. Hm, man kan väl säga att vi är värme bortskämda redan efter en vecka här, hemma är det ju alltid kallt.. så då måste man acceptera det, men här e de inte lika roligt. Tror dock jag måste våga mig utåt om en stund, måste köpa tomma dvd skivor, så att ja kan försöka göra en recovery disc till datorn.. något måste jag ju försöka med iaf!

Igår var vi faktiskt på IKEA, som kan vara Sveriges bästa uppfinning någonsin! Det är genialiskt, vart man än är i världen så kan man gå till IKEA och ändå känna att man är nära hem. IKEA = Sverige på bortaplan. Nu kanske vi inte ska nämna för alla att vi råkade tjuvåka dit.. vi glömde nämligen köpa bussbiljett och satte oss bara på bussen, till och med efter att buss chaffisen sa att man skulle köpa biljetter i ett biljetthus. Väl framme blev det inhandlat kuddar, påslakan, en stor spegel och massa gott att äta från vårt kära hemland, ja.. jag kom därifrån med koppabergs cider, julmust, daim, Ahlgrensbilar, gifflar och marabou :) sen när vi väl kommit hem igen efter att ha promenerat med två stora tunga påsar var genom hela staden så kunde vi både konstatera att händerna nästan gått sönder, och att vi råkat glömma brunsåsen i kundkorgen. Vi är sååå bäst på att handla!!

Idag är det Halloween, och i vet faktiskt inte vad vi ska göra än.. jag gissar på en lugn hemma kväll, men det hade varit sjukt skoj att gå ut.. tror dock inte att vi rår på alla italienare än.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar