2009-10-27

La vita e Bella!

Äntligen finns ett fungerande nätverk, hur länge det håller får tiden utvisa. Är nu på plats här nere i Florens/Italien och det känns väldigt bra. Har kommit på plats i lägenheten, och skolan börjar lösa sig den med.

Bor i ett dubbelrum med cicci, i lägenheten bor också en Amerikanska och en Spanjorska.. Verkar väldigt trevliga, men inte så jätte sociala.. dem håller sig mest på sina rum, lite tråkigt.. men gör inte oss så mycket. Lägenheten i sig är annars väldigt fin och vi har nära till både shopping, billig mat och skolan.

Ett stort problem vi har stött på här nere var när vi kom till skolan igår och fick börja med ett test, vilket det skriftliga givk hyfsat bra, men prata delen blev lite hackig.. iaf, vi förstod nästan INGENTING.. vilket ledde till att dem ansvariga fick prata med varandra, och säkert va dem lite chockade, dem hade nämligen fått uppgifter ifrån vår kontakt person på STS att vi skulle kunna flytande italienska.. hm, inte alls rätt.. men, det har iaf löst sig som så att denna veckan ska vi båda få privat lektioner, och sedan på måndag få börja i en ny likasinnad grupp. Vilket vi är mycket tacksamma för.

Mer uppdateringar kommer snart, nu ska vi laga mat och sedan dra till skolan och efter det shoppa loss!

Baci

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar