2009-12-06

Party, The Italian Way!

Igår var det lördag, och efter att ha spenderat en hel del andra lördagar här hemma i lägenheten så bestämde vi tidigt att det skulle bli utgång. Så, vi gick i stort sett hela dagen och laddade upp inför kvällen! Det blev en mycket trevlig uppladdning med hårfärgning, julmusik och ett antal Jäger shots XD

Själva utgången var till skillnad från förra gången, mycket mer nyktert! och inte heller gjorde vi misstaget att följa med några efterblivna morsgrisar någonstans. Det blev en mycket lyckad kväll, hyfsat billiga drinkar, mycket söta shot's med grädde.. och bra party musik. Det enda jag har att anmärka på är den där "sex on the beach" som vi beställde in, Fy! Nu är man ju hyfsat bortskämd med Johns himmelska smaker.. men det här var under all kritik! haha. Sen att man inte kan gå någonstans utan att känna sig iakttagen hela tiden.. visst, smickrande, men också lite obehagligt. Men, tillbaka till helheten.. en toppen kväll tillsammans med min bästavän/roommate :)

















Efter en toppen lördag har det nu blivit söndag, och en väldigt lugn sådan.. Det enda ansträngande vi har gjort idag är en mycket god pasta/kyckling sallad.. men, inte är vi ett dugg bakis någon av oss, är vi svenska flickor.. eller vad?! Imorgon är det en ny vecka, med nya äventyr! Hanna åker hem på lörda, och vi ska försöka träffa henne, inte bara en.. utan två gånger. Sen blir det till att shoppa massa julklappar och ska även bjuda över vår lilla klass + jon.. stackarn som va i vår klass, men tog en 2 veckors semester, och fick börja om från 1 igen.. ja, vad ska man säga?! hahahah.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar