2010-01-04

Lunedi

Det är måndag den 4/1 2010. Idag börjar mitt 2010. Idag var första dagen i skolan efter juluppehållet.. det var en massa nya saker på agendan.Vi fick en ny lärare som heter Donatella som verkar helt okej, inte alls som tjejen vi hade veckan innan jul. Vi fick dessutom förminskade skoltimmar.. går nu endast i skolan mellan 9 - 12.15 , vilket också känns positivt, vi har inte lika mycket konversation nu, och det är väl för att vi egentligen har kommit så långt i utbildningen att vi inte behöver det ! Idag är måndag, och måndagar brukar betyda att det kan komma nya studenter till grupperna, till vår grupp har vi innan kanske fått någon enstaka då och då, idag kom det hela 5 personer. Av dessa var det 1 kille och 4 tjejer.. 3 av dem från Brasilien(långväga resande), två av dessa brasilianskor är systrar och bor i vår lägenhet och verkar helt okej :)
Det bor också en kille här, som kom igår. Florian heter han och är en 27 årig österrikare, som tydligen vill se film och umgås.. får väl se hur det går med den grejen!

Dessutom fick jag ett mycket glädjande samtal hemifrån, Mamma har hittat Vincent.. vår lille katt är nu säker hemma innanför stängda dörrar, och ska nog snart vara sitt gamla jag igen. Lillen var tydligen väldigt hungrig och mager, inte så konstigt för en kisse som har varit ute i drygt en vecka, utan mat och värme. Känns lite tråkigt att jag inte får vara hemma och mysa med honom, men huvudsaken är ju ändå att han finns där!

baci

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar