2010-02-13

Gigi D'agostino!

Igår var en mycket bra dag! Vi gick upp lika tidigt som vanligt för att bege oss till skolan, hade våra lektioner.. först grammatik och sedan konversation, precis som vanligt. Det känns riktigt bra att gå till skolan de här veckorna. Gillar verkligen de lärare vi har nu, det märks att de vill undervisa oss, och att det inte bara är ett jobb för dem med en massa tråkiga plikter. Det är så det ska vara, man ska trivas med det man gör på sitt jobb, och inte endast vara där för att tjäna en massa pengar, även om pengar förhöjer tillvaron! Jag trivs grymt bra på mitt jobb, och är redo för en ny säsong nu när det drar igång i april, hoppas bara att man kan få någon slags bekräftelse att de har mottagit och godkänt ansökan snart.. så att man är säker på att man får komma tillbaka! Man ska aldrig ta något förgivet, och det har varit mitt nya motto en liten bit tillbaka!

Efter skolan behövde jag köpa en massa tofsar och spännen(vet inte vart de tar vägen), så vi drog iväg till H&M.. där jag också fick tag i ett mycket sött linne och en längre lite tjockare tröja som kan vara bra att ha. Påvägen hem klämde vi in ett besök på ett av de snabbköp som ligger vid stationen, alltså typ 100m ifrån vårt place, och bunkrade upp med lite gott o dricka inför kvällen!

När kvällen kom, och vi var redo så tog vi fram vår sprit och hade lite förfest innan vi gick iväg till Tijuana, en mexicansk restaurang och mötte upp Kalindi, Larissa, Sophie, Angela & Alan för en mycket romantisk och trevlig middag! Alan, som var den enda killen i sällskapet, ska åka till Siena och plugga där i två veckor..Lär nog bli en trevlig upplevelse med tanke på hur underbar den staden är, om man bortser från alla backarna som går upp och ner, upp och ner! Efter middagen drog jag, Cicci, Kalindi och Larissa vidare till Space.. där vi upptäckte att Gigi D'agostino skulle dj:a!!! Det var knökfullt, med en väldigt blandad samling av människor.. Det fanns ungar som knappt skulle kunna vara byxmyndiga, gubbar och tanter som dansade som om deras liv stod på spel, och så fanns alla vi andra! Det var en härlig mix av personligheter, en skillnad från hemifrån kan nog vara det att här är det killarna som äger dansgolvet och inte tjejerna! Det var en mycket trevlig kväll, även om vi var lite trötta.. Vi gick ju ut hyfsat tidigt, och när resten av folket precis kommit igång, så var vi hyfsat klara!

1 kommentar:

  1. Woooow! Gigi D'agostino :D Era fubbisar! både venedig & nu favvo dj'n också, haha de verkar som nån uppe i det blå är lite ironisk mot mej Xp men bara ni har kul så!
    hoppas allt är bra & att ni inte har det lika kallt som vi har
    pussar/Emma

    SvaraRadera