2010-03-17

L'importanza del computer nel moderno..

Jag går i en klass, vi är olika antal elever varje dag och vi lär oss hela tiden nya saker.. det finns ingenting som förhåller sig på samma sätt under en längre tid, FÖRUTOM små detaljer som vi värdesätter en hel del.

Det första är de lärare vi har nu. Vi har skolans 2 enda manliga lärare, Patrizio och Gianni.. som är helt underbara på sina olika sätt. Patrizio ser ganska negativt på saker, medans Gianni ser ner på alla som gör det. Patrizio tar allt på stort allvar, medans Gianni anser att livet finns för att man ska njuta av det, och speciellt maten! En sak som de båda har gemensamt är att de inte tycker om styrelsen på skolan speciellt mycket, och fastän det kanske är de enda de har gemensamt så verkar de komma bra överens.

Men, jag skulle vilja fokusera på Gianni lite.. för den här gubben, han är verkligen något helt extra.. han klagar på ganska mycket, och lyser upp när han får prata om något som han verkligen tycker om! Och, han tycker om sina elever, så det är alltid roligt att gå på konversation lektionerna nuförtiden! Gianni har en fru som heter Simona, och han använder hennes namn i sisådär varje uppgift och exempel han skriver på tavlan! När han vill sudda tavlan så säger han: POSSO CANCELLARE?? med en väldigt grov engelsk accent, vilket gör det så himla roligt och har blivit skolans största interna skämt!

Och Gianni gillar verkligen INTE Patricia... Patricia är rektorns sekreterare som två gånger varje vecka kommer in och ska kolla upp vilka som är där, och vilka ska stanna tills nästa vecka! Nå, anledningen till att han tycker det här är så irriterade är för att han tycker att i dagens samhälle kan man ju använda datorn för att få reda på sånt här.. varav uttrycket "L'importanza del computer nel moderno.." = hur viktigt det är med datorer!(vilket han skrev på tavlan när hon kom in i rummet). En annan faktor är nog det faktum att hon blonderar sitt hår för att hennes pojkvän tycker om blonda tjejer!! Visst, det är inte okej att prata om andra sådär, men det är väldigt roligt... haha.

Förövrigt känns det lite bättre med boendeproblemet, det verkar som att både skolan och STS ska göra allt i sin makt för att göra oss nöjda. Kanske för att vi har skickat mycket hemska mejl, och för att Ciccis underbara familj har varit på STS och sagt vad dem anser om det hela! Stort tack för det, ibland är det nog allt som behövs.. för, vi unga flickor är det väl ingen som tar på allvar!! haha .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar