2010-03-18

Meglio!

Det känns bra, men ändå inte tillräckligt bra än! Det verkar som att vårt boende problem har löst sig, kanske inte riktigt till det vi ville ha det till, men vi får nöja oss.. en andra gång! Vi flyttar härifrån 3-4 April och vi ska fortfarande bo i centrum, bara att det är på andra sidan stan. Vi kommer fortfarande att dela ett dubbelrum och få en egen toalett.. det finns iofs ingen tvättmaskin och tydligen inget internet heller, men vi får helt enkelt klara oss utan det! Inte för att jag tänker gå i smutsiga kläder!!!

En sak som dock stör mig något enormt, det är killarna vi bor med. Dem är inget annat än småpojkar som inte vet hur man uppför sig! När vår hyresvärdinna ringde dem för att klaga på all disk som inte diskas, ja.. då skyller de små glinen på oss!! Asså, seriöst?! Dem vet inte ens hur man sätter på en diskmaskin, vi får plocka bort efter dem och ngn av dem har gjort sönder tvättmaskinen.. alltså är det dem som inte vet hur man städar.. jo, dem säger att det är vi! Hur har man mage att göra något sånt?! Jag kommer få ett utbrott över dem sen, och det kommer inte bli vackert!

Vi har bestämt oss för ett besök på Tijuana ikväll, vi behöver unna oss något och komma bort härifrån ett tag!! Det kommer bli bra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar